Hamamelis_virginiana

Tratament naturist pentru bășici la picior – Sfat Excelent

Bășicile la picior apar, fie că este vorba de încălțăminte de proastă calitate, statul în picioare pe perioadă îndelungată, mersul îndelungat, etc.

Dacă zilele trecute îți vorbeam despre cum poți Scăpa Rapid De Coșuri și Pete Cu Un Amestec Natural din Plante, acum este bine să știi cum poți trata bășicile enervante, astfel încât să nu agravezi mai mult situația în care te afli. Știu că pentru majoritatea oamenilor este extrem de tentant să rupă bășica, în speranța tratării rapide a acesteia, însa, prin rupere nu vei rezolva nimic, ba chiar vei crește riscul de infecție.

basica-picior
Sursă poză: shoesandyoga.com

Nu rupeți bășica de la picior!

În schimb, tamponează cu un tampon de vată înmuiat în Hamamelis (Hamamelis virginiana), o plantă originară din America de Nord și Canada, un excelent astringent și antiinflamator.

Arbore nord-american, hamamelisul este cultivat pentru calităţile ornamentale ale păienjenişului de flori şi ale frunzelor sale mari şi ovale. Florile gălbui cresc în mănunchiuri la joncţiunea ramurilor cu frunzele, în timpul iernii. Poartă fructe maronii alcătuite din capsule mici, care se deschid şi eliberează seminţele. În scop medicinal se utilizează scoarţa şi frunzele de hamamelis. (Sursă: csid.ro)

Tudor Mateescu aici. Hai in comunitatea Naturolog.

4 Retete Naturale: Superbe si Gratuite!

Reteta 1 o primesti instant, dupa ce ai completat formularul de mai jos.

tampon-vata-hamamelis-basici
Sursă poză: familyeducation.com

Mai mulți doctori naturiști recomandă să tamponezi zona sensibilă de cel puțin patru ori pe zi, deoarece hamamelis este un bun astringent care usucă lichidul din interiorul bășicii, calmează durerea și vindecă rana rapid.  De asemenea, acest remediu naturist de vindecare a bășicii la picior conține și alcool, ce grăbește uscarea și vindecarea bășicii.

Încearcă și vei observa cât de ușor se pot vindeca bășicile la picior!

Ți-a plăcut articolul?
The following two tabs change content below.
Pasionată de natură, mâncare vegană, rețete și remedii naturiste. --> Abonează-te gratuit la newsletter (apasă aici) pentru a păstra legătura! Autor al cărții Rețete Alese Pe Îndelete Culese

Latest posts by Daniela Rusu (see all)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *