suc-sanatos

Suc de sfeclă roșie, mere și morcovi

Ce poate fi mai bun într-o zi ploioasă decât un suc sănătos de sfeclă roșie, mere și morcovi? Pe lângă faptul că este incredibil de delicios acest suc este și foarte simplu de făcut. Și mai ales sănătos!

Având în vedere că timpul ne dă bătăi de cap, trebuie să găsim o modalitate să ne apărăm sistemul imunitar într-o manieră cât mai naturală. Acest suc a fost folosit inițial de către medicii chinezi pentru a trata cancerul pulmonar. Acum însă se folosește cel mai des pentru a reda organismului energie si sanatate.

Suc de sfeclă, mere și morcovi

Tudor Mateescu aici. Hai in comunitatea Naturolog.

4 Retete Naturale: Superbe si Gratuite!

Reteta 1 o primesti instant, dupa ce ai completat formularul de mai jos.

Pentru prepararea acestui suc ai nevoie de 2 morcovi, 1 sfeclă roșie micuță, 1 măr mare și sucul de la o jumătate de lămâie. Toate ingredientele se curăță și se aruncă în storcător. Sucul trebuie consumat proaspăt eventual cu jumătate de oră înainte de micul dejun, pe stomacul gol.

Beneficiile acestui suc
Sursa foto: romaniatv.net
– are efecte anti-inflamatorii;

– menține sănătatea inimii și a sistemului circulator. Carotenul din morcovi și sfeclă pot reduce colesterolul și echilibra tensiunea.

– ajută sistemul digestiv, protejând stomacul de ulcere și reducând riscul constipației;

– are efecte detoxifiante, elimină acnea și întârzie apariția ridurilor;

– are o cantitate mică de calorii dar un conținut ridicat de fibre care menține sațietatea pentru o mai lungă perioadă de timp;

– ajută ficatul să se detoxifice datorită vitaminelor și mineralelor conținute. Astfel petele maronii, durerile de cap și coșurile dispar prin eliminarea toxinelor.

Despre morcovi – morcovii sunt plini de vitamine, minerale și beta-caroten. Aceste elemente protejează celulele împotriva îmbătrânirii și ajută ficatul să se curețe. Totodată sucul de morcovi conține vitaminele C, K, B, potasiu, calciu și magneziu.

Despre mere – merele conțin pectină, un soi de fibră care elimină toxinele din organism, înainte să ajungă la ficat. Ca și morcovii, merele conțin vitaminele A, B, C, E, acid folic, magneziu, zinc, calciu și fier.

Despre sfeclă – sfecla roșie conține betanina, o substanță ce are proprietăți anti-inflamatorii, antioxidante și regenerante (poate regenera celulele hepatice în special în cazul cirozelor).

Cine vrea un pahar?

Ți-a plăcut articolul?
The following two tabs change content below.
Mihaela Turcu
Pasionată de natură, mâncare vegană, rețete și remedii naturiste. --> Abonează-te gratuit la newsletter (apasă aici) pentru a păstra legătura!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *