pastrav-la-cuptor

Păstrăv la cuptor

Rețeta ”Păstrăv la cuptor” este trimisă de cititoarea noastră, Elena.

Mod de preparare păstrăv la cuptor (de Elena):
Pentru rețetă a folosit 4 păstrăvi medii, usturoi și condimente.
1. În timp ce încing cuptorul la 180-200 grade, condimentez peștele, atât pe dinafară, cât și pe dinăuntru cu puțină sare grunjoasă (neiodata bineînțeles) putin piper și cimbru din belșug.

pastrav-la-cuptor
2. În burțile lor, pun câte doi trei căței mari de usturoi tăiați .

3, Îi așez în tavă în poziție de înot, adaug apă cam de două degete și îi dau la cuptor.

Tudor Mateescu aici. Hai in comunitatea Naturolog.

4 Retete Naturale: Superbe si Gratuite!

Reteta 1 o primesti instant, dupa ce ai completat formularul de mai jos.

4. După aproximativ 20 minunte, scot tava și îi stropesc bine cu sosul care s-a format din apă și condimente.

5. Îi mai las maxim 10 minute cu cuptorul aprins, îi stropesc (opțional) cu un pahar de vin alb demisec (apoi închid focul și îi mai las 5-10/min.

Poftă bună !

pastrav-la-cuptor

PS: În fotografiile atașate nu erau așezați în poziție de înot. Am observat ca sunt mai buni asezati așa ca și cum ar înota,  crusta  este mai crocantă,  cărnița lor are aceeași consistență în interior și rămâne usturoiul în burticile lor.

-Elena-

Mulțumim, Elena!
Dacă și voi doriți să ne trimiteți o rețetă sau meniul de zi cu zi, săptămânal sau chiar de post, cum vă preparați mâncarea, etc. vă invităm să vă alăturați echipei naturolog.ro! Toate rețetele și informațiile atent selecționate vor fi fi publicate în categoria Rețete de la cititori!

Apasa aici sa ca ne trimiti o reteta
Ți-a plăcut articolul?
The following two tabs change content below.
Pasionată de natură, mâncare vegană, rețete și remedii naturiste. --> Abonează-te gratuit la newsletter (apasă aici) pentru a păstra legătura! Autor al cărții Rețete Alese Pe Îndelete Culese

Latest posts by Daniela Rusu (see all)

One thought on “Păstrăv la cuptor”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *