Naturolog.ro

Rețete și remedii din natură

Distribuie

1. Se fierbe mălaiul în proporție de 1 parte mălai x 4 părți apă (la o cană de mălai adăugăm 4 căni de apă și sare după gust)

P_20160318_091938

2. Se toacă mărarul cât fierbe mămăliga (preferabil două legături de mărar)

3. Se amestecă din când în când cât să nu se prindă pe fundul ceaunului.

P_20160318_092011

4. Se adăugă mărarul când a fiert mămăliga și se amstecă.

Se poate adăuga și ceapă verde și pătrunjel! Poftă bună!

P_20160318_094621_SRES

Ți-a plăcut articolul?
The following two tabs change content below.
Pasionat de metode naturale de gătit, simple și sănătoase. --> Abonează-te gratuit la newsletter (apasă aici) pentru a păstra legătura! Autor al cărții Rețete Alese Pe Îndelete Culese.

Latest posts by Tudor Mateescu (see all)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. mai mult

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.

Închide