1. Se fierbe mălaiul în proporție de 1 parte mălai x 4 părți apă (la o cană de mălai adăugăm 4 căni de apă și sare după gust)
2. Se toacă mărarul cât fierbe mămăliga (preferabil două legături de mărar)
3. Se amestecă din când în când cât să nu se prindă pe fundul ceaunului.
4. Se adăugă mărarul când a fiert mămăliga și se amstecă.
Se poate adăuga și ceapă verde și pătrunjel! Poftă bună!
The following two tabs change content below.

Pasionat de metode naturale de gătit, simple și sănătoase.
--> Abonează-te gratuit la newsletter (apasă aici) pentru a păstra legătura! Autor al cărții Rețete Alese Pe Îndelete Culese.

Latest posts by Tudor Mateescu (see all)
- Galerie Foto Cu Pâini - August 2, 2016
- Pâine Neagră Cu Tărâțe, Suc De Pepene Și Semințe De Pepene - August 2, 2016
- Comparație Între Pâini Albe - June 8, 2016