curăță sinusurile

Învață să îți cureți sinusurile în 30 de secunde!

Ai probleme cu sinuzita? Te chinui să îți cureți sinusurile cu picături și sprayuri nazale? Se pare că a fost descoperită o metodă rapidă și sigură pentru a curăța sinusurile înfundate. Eu am testat această metodă și funcționează!

sinuzită

Sinuzita este o inflamare a sinusurilor paranazale, ce poate fi (sau nu) rezultatul unei infecții, de la probleme bacteriale, virale, alergice, imunitare sau ale unor ciuperci. Noi clasificări ale sinuzitei se referă la rinosinuzită, o inflamare a sinusurilor, dar și a nasului.(ro.wikipedia.org)

Ține minte: nu este o soluție pentru cei care suferă de sinuzită cronică, deoarece în astfel de cazuri trebuie să mergi rapid la doctor, pentru că sinuzitele în stare avansată netratate se cronicizează și sunt mult mai greu de vindecat!

Tudor Mateescu aici. Hai in comunitatea Naturolog.

4 Retete Naturale: Superbe si Gratuite!

Reteta 1 o primesti instant, dupa ce ai completat formularul de mai jos.

O asistentă din cadrul Universităţii din Michigan, Lisa DeStefano, ne recomandă următoarea procedură de curățare a sinusurilor:

“Împinge cu vârful limbii în cerul gurii, iar în timp ce faci acest lucru aplică presiune cu un deget, în zona din mijlocul frunţii, dintre sprâncene. Ţine degetul apăsat şi limba în cerul gurii 20-30 de secunde şi vei simţi cum sinusurile tale încep să se cureţe”.

Testează și vei vedea că funcționeaza!

Sursă articol: livingtraditionally.com

Ți-a plăcut articolul?
The following two tabs change content below.
Pasionată de natură, mâncare vegană, rețete și remedii naturiste. --> Abonează-te gratuit la newsletter (apasă aici) pentru a păstra legătura! Autor al cărții Rețete Alese Pe Îndelete Culese

Latest posts by Daniela Rusu (see all)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *