Învață Să Faci O Cafea Adevărată La Ibric

Citind acest post despre alimentele care ard grăsimea și beneficiile cafelei, m-am gândit că trebuie să-ți arăt și cum să faci o cafea adevărată!

Iată tehnica pe care o folosesc mai jos.

Cafea la ibric după rețeta lui Avedis CARABELAIAN

Bineînteles am adăugat câteva modificări în funcție de nevoile mele: nu adaug zahăr! Pe lângă acest lucru, cantitatea de cafea este mai mică pentru că în loc să adaug o lingură rasă de cafea, iau între degete cafeaua (ca pe sare) și o presar amestecând cu lingurița.

Spuma, caimacul obținut este la fel de gros și cafeaua la fel de gustoasă fiind potrivit de tare.

Tudor Mateescu aici. Hai in comunitatea Naturolog.

4 Retete Naturale: Superbe si Gratuite!

Reteta 1 o primesti instant, dupa ce ai completat formularul de mai jos.

De asemenea o astfel de cafea merge de minune cu ciocolata de casă neagră. Te invit s-o încerci, iese într-adevăr foarte bună!

Ți-a plăcut articolul?
The following two tabs change content below.
Tudor Mateescu
Pasionat de metode naturale de gătit, simple și sănătoase. --> Abonează-te gratuit la newsletter (apasă aici) pentru a păstra legătura! Autor al cărții Rețete Alese Pe Îndelete Culese.
Tudor Mateescu

Latest posts by Tudor Mateescu (see all)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *