Naturolog.ro

Rețete și remedii din natură

Distribuie

Citind acest post despre alimentele care ard grăsimea și beneficiile cafelei, m-am gândit că trebuie să-ți arăt și cum să faci o cafea adevărată!

Iată tehnica pe care o folosesc mai jos.

Cafea la ibric după rețeta lui Avedis CARABELAIAN

Bineînteles am adăugat câteva modificări în funcție de nevoile mele: nu adaug zahăr! Pe lângă acest lucru, cantitatea de cafea este mai mică pentru că în loc să adaug o lingură rasă de cafea, iau între degete cafeaua (ca pe sare) și o presar amestecând cu lingurița.

Spuma, caimacul obținut este la fel de gros și cafeaua la fel de gustoasă fiind potrivit de tare.

De asemenea o astfel de cafea merge de minune cu ciocolata de casă neagră. Te invit s-o încerci, iese într-adevăr foarte bună!

Ți-a plăcut articolul?
The following two tabs change content below.
Pasionat de metode naturale de gătit, simple și sănătoase. --> Abonează-te gratuit la newsletter (apasă aici) pentru a păstra legătura! Autor al cărții Rețete Alese Pe Îndelete Culese.

Latest posts by Tudor Mateescu (see all)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. mai mult

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.

Închide