Naturolog.ro

Rețete și remedii din natură

Distribuie

Pentru zilele de post, sau dacă ești vegetarian, recomand o rețetă rapidă, gata în 20 de minute, și anume: Fasole galbenă păstăi cu ceapă, usturoi și sos de roșii.  Am ales fasolea galbenă păstăi (fiind înrudită cu fasolea verde păstăi), fiind asemănată de către francezi cu untul, pentru că se topește în gură și are culoarea untului.

Ingredientele de care ai nevoie:

  • 200 grame fasole păstăi (eu am folosit de la congelator)
  • 1 ceapă mare
  • 2 căței de usturoi
  • 1 lingură sos roșii
  • 1 legătură de mărar
  • sare, piper – după gust

 Fasole Păstăi cu ceapă

Mod de preparare:

1. Se taie usturoiul și ceapa juliene.

2. Se toacă legătura de mărar.

Fasole Păstăi cu ceapă

3. Se pune fasolea păstăi pe foc, cu o cană de apă.

4.Se înnăbușe (cu capac) timp de 10 minute, apoi se adaugă restul ingredientelor și se amestecă pentru omogenizare.

Fasole Păstăi cu ceapă

5. Mai lăsăm fasolea 10 minute pe foc și se servește caldă.

Simplu și rapid! O mâncare delicioasă pentru zilele de post sau dacă sunteți vegetarieni.

Valori Nutritive Fasole Galbenă Păstăi:

  • 2%Calorii 31kcal
  • 0%Grăsimi 0.1g
  • 0%Grăsimi saturate 0g
  • Grăsimi polinesaturate 0g
  • Grăsimi mononesaturate 0g
  • Colesterol 0mg
  • 0%Sodiu 6mg
  • 3%Carbohidraţi 7.1g
  • 12%Fibre 3.4g
  • -%Zaharuri -g
  • 2%Proteine 1.8g

Ți-a plăcut articolul?
The following two tabs change content below.
Pasionată de natură, mâncare vegană, rețete și remedii naturiste. --> Abonează-te gratuit la newsletter (apasă aici) pentru a păstra legătura! Autor al cărții Rețete Alese Pe Îndelete Culese

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. mai mult

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.

Închide