Naturolog.ro

Rețete și remedii din natură

Distribuie

Se pune pe fundul oalei o cârpă de bucătărie. Se pun borcanele închise bine deasupra, se adaugă apă și se pune la fiert 40 de minute pentru o conservare de durată.

Altă procedură este să fierbi 20 de minute într-o zi și după ce s-au răcit treptat (acoperit cu o pătură) încă 20 de minute a doua zi. Se lasă întotdeauna la răcit treptat!

Metoda De ConservarePentru păstrare pe termen lung se fierbe la bain marie 40 de minute și se lasă la răcire treptată o zi acoperit cu o pătură. Se depozitează în cămară.
Ți-a plăcut articolul?
The following two tabs change content below.
Pasionat de metode naturale de gătit, simple și sănătoase. --> Abonează-te gratuit la newsletter (apasă aici) pentru a păstra legătura! Autor al cărții Rețete Alese Pe Îndelete Culese.

Latest posts by Tudor Mateescu (see all)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. mai mult

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.

Închide