Cum Fierbem La Bain-Marie Pentru O Conservare Fără Conservanți, Zahăr, Ulei, Aspirină, Oțet, Sare

Se pune pe fundul oalei o cârpă de bucătărie. Se pun borcanele închise bine deasupra, se adaugă apă și se pune la fiert 40 de minute pentru o conservare de durată.

Altă procedură este să fierbi 20 de minute într-o zi și după ce s-au răcit treptat (acoperit cu o pătură) încă 20 de minute a doua zi. Se lasă întotdeauna la răcit treptat!

Metoda De ConservarePentru păstrare pe termen lung se fierbe la bain marie 40 de minute și se lasă la răcire treptată o zi acoperit cu o pătură. Se depozitează în cămară.
Ți-a plăcut articolul?
The following two tabs change content below.
Tudor Mateescu
Pasionat de metode naturale de gătit, simple și sănătoase. --> Abonează-te gratuit la newsletter (apasă aici) pentru a păstra legătura! Autor al cărții Rețete Alese Pe Îndelete Culese.
Tudor Mateescu

Latest posts by Tudor Mateescu (see all)

Tudor Mateescu aici. Hai in comunitatea Naturolog.

4 Retete Naturale: Superbe si Gratuite!

Reteta 1 o primesti instant, dupa ce ai completat formularul de mai jos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *