Procedee De Gătit Sănătos
Cum Fierbem La Bain-Marie Pentru O Conservare Fără Conservanți, Zahăr, Ulei, Aspirină, Oțet, Sare
Se pune pe fundul oalei o cârpă de bucătărie. Se pun borcanele închise bine deasupra, se adaugă apă și se pune la fiert 40 de minute pentru o conservare de durată.
Altă procedură este să fierbi 20 de minute într-o zi și după ce s-au răcit treptat (acoperit cu o pătură) încă 20 de minute a doua zi. Se lasă întotdeauna la răcit treptat!
Metoda De ConservarePentru păstrare pe termen lung se fierbe la 40 de minute și se lasă la răcire treptată o zi acoperit cu o pătură. Se depozitează în cămară.
The following two tabs change content below.

Pasionat de metode naturale de gătit, simple și sănătoase.
--> Abonează-te gratuit la newsletter (apasă aici) pentru a păstra legătura! Autor al cărții Rețete Alese Pe Îndelete Culese.

Latest posts by Tudor Mateescu (see all)
- Galerie Foto Cu Pâini - august 2, 2016
- Pâine Neagră Cu Tărâțe, Suc De Pepene Și Semințe De Pepene - august 2, 2016
- Comparație Între Pâini Albe - iunie 8, 2016