grapefruit

Alimente CARE ARD GRĂSIMEA: Propunerea #1 – Grapefruit-ul. Bun pentru slăbit!

Există câteva alimente care te ajută să arzi grăsimea rapid. Partea bună la aceste alimente este că sunt şi foarte sănătoase, dar şi foarte delicioase. Introdu aceste alimente în alimentaţia ta şi vezi observa schimbările pozitive.

arde-grasimea
Sursă poză: unonet.hu

Dacă vrei să grăbeşti procesul de ardere a grăsimilor ar trebui să adaugi şi exerciţii fizice în rutina zilnică. Dacă vei mânca produse delicioase şi sănătoase şi vei face exerciţii fizice, vei putea ajunge la o formă fizică excelentă, în cel mai scurt timp.

Alimente care te ajută să arzi grăsimea mai repede #1 Grapefruit

“Grapefruit sau grepfrut – este un fruct citric mare, rotund, de culoare galbenă sau rozalie (Citrus paradisi), cu miezul zemos și amar, apreciat pentru conținutul bogat în enzime care stimulează digestia; se obține de la hibrizi dintre pomelo și diferite soiuri de portocal, putând avea pulpa galbenă, roz sau roșie.”

Tudor Mateescu aici. Hai in comunitatea Naturolog.

4 Retete Naturale: Superbe si Gratuite!

Reteta 1 o primesti instant, dupa ce ai completat formularul de mai jos.

Sursă: Wikipedia

grapefruit

Mâncând grapefruit ai şansa de a obţine o formă fizică de invidiat. Acest fruct aromat accelerează metabolismul şi ajută corpul să ardă grăsimea în exces. Pe lângă asta, acest fruct este o sursă foarte bună de fibre care balansează nivelul de glucoză din sânge. Poţi consuma grapefruit proaspăt, poţi bea suc de grapefruit, smoothies sau poţi adăuga acest fruct în salate.

Ți-a plăcut articolul?
The following two tabs change content below.
Pasionată de natură, mâncare vegană, rețete și remedii naturiste. --> Abonează-te gratuit la newsletter (apasă aici) pentru a păstra legătura! Autor al cărții Rețete Alese Pe Îndelete Culese

Latest posts by Daniela Rusu (see all)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *