Naturolog.ro

Rețete și remedii din natură

salat-conopidă-post
Distribuie

Pentru că astăzi a început Postul Crăciunului, precum v-am reamintit și ieri, prin Salata de Avocado cu Maioneză de Post, astăzi vă voi prezenta o nouă salată rapidă, gata în 10 minute!

Salată cu Conopidă, Nucă, Chimen, Praz și Maioneză Vegetală, Gata în 10 minute!

Ingrediente Salată cu Conopidă, Nucă, Chimen, Praz și Maioneză Vegetală:
  • 1 conopidă medie
  • miez de nucă
  • chimen
  • maioneză vegetală
  • praz
  • morcov
Mod de preparare:

1. Se spală legumele.

2. Se pune conopida la fiert.

3. In același timp, se pregătește Maioneza de Griș de Post.

4. Se taie prazul (sub formă de rulouri).

5. Se taie morcovul Julien.

JULIENNE (julien) – fâșii lungi de 2 – 4 cm și subțiri ( aprox. 2 – 3 mm). Se folosește în general la salate.

6. Se amestecă ingredientele: conopida fiartă, maioneza, chimenul, miezul de nucă și un praf de sare, la care se adaugă rulourile de praz (care pot fi umplute cu această salată) și morcovul.

Acastă salată este rapidă, de Post, gustoasă, sănătoasă și sațioasă!

Și acum, vă recomand consumul de conopidă pentru a beneficia de aportul substanțelor nutritive pe care aceasta le conține: vitaminele C, K, complexul vitaminic B și minerale precum potasiul, calciul, manganul, zincul sau cuprul.

În combinație cu celelalte ingrediente, aportul de vitamine și minerale se amplifică. V-am convins?

Ți-a plăcut articolul?
The following two tabs change content below.
Pasionată de natură, mâncare vegană, rețete și remedii naturiste. --> Abonează-te gratuit la newsletter (apasă aici) pentru a păstra legătura! Autor al cărții Rețete Alese Pe Îndelete Culese

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. mai mult

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.

Închide