Mic Dejun Rapid: Cremă De Brânză Cu Ceapă Verde Și Mărar

Vrei un mic dejun rapid și super delicios? Nimic mai simplu. Ai nevoie de câteva ingrediente, pe care le poți găsi în orice moment al anului.

Ingrediente Cremă De Brânză Cu Ceapă Verde Și Mărar:

  • 200g telemea de vacă
  • 100g iaurt
  • 4-5 fire de ceapă verde
  • 1 legătură de mărar
  • Oregano

Mod de preparare:

Tudor Mateescu aici. Hai in comunitatea Naturolog.

4 Retete Naturale: Superbe si Gratuite!

Reteta 1 o primesti instant, dupa ce ai completat formularul de mai jos.

  1. Se pisează cu furculița brânza de vaci.
  2. Se adaugă iaurtul și se amestecă
  3. Se toaca mărut ceapa verde și mărarul și se adaugă peste ingredinte.
  4. Se adaugă mărar, după preferințe (mie îmi place mai mult oregano, așa că folosesc mai mult).

 Sfat 1:  În zilele de post, sau dacă sunteți vegetarieni se poate înlocui cu succes brânza de vaci cu tofu (chiar și tofu afumat), iar iaurtul natural cu iaurt de soia natur. Gustul este la fel de bun, chiar mai aromat de la tofu afumat!

 Sfat 2:  Pentru a va asigura că folosiți ingrediente naturale, ceapa verde o puteți avea chiar la voi în casa, extrem de simplu! Puneți ceapă uscată cu partea de jos (mustățile) într-un pahar, in puțină vată cu apă și lăsați paharul la geam. Aveți grijă să udați vata zilnic (dar nu multă apă) și, după câteva zile veți observa că vor da frunzulițe de ceapă verde. Repetați procedeul și veți avea non-stop ceapă verde home-made!

Așadar, simplu și rapid, mic dejun mai bun ca celebrele brânzici din comerț, cremă de brânză cu ceapă verde și mărar!

Apasa aici sa ca ne trimiti o reteta
Ți-a plăcut articolul?
The following two tabs change content below.
Pasionată de natură, mâncare vegană, rețete și remedii naturiste. --> Abonează-te gratuit la newsletter (apasă aici) pentru a păstra legătura! Autor al cărții Rețete Alese Pe Îndelete Culese

Latest posts by Daniela Rusu (see all)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *