Mămăligă Cu Mărar – Rețetă Simplă Și Rapidă De Post

1. Se fierbe mălaiul în proporție de 1 parte mălai x 4 părți apă (la o cană de mălai adăugăm 4 căni de apă și sare după gust)

P_20160318_091938

2. Se toacă mărarul cât fierbe mămăliga (preferabil două legături de mărar)

3. Se amestecă din când în când cât să nu se prindă pe fundul ceaunului.

P_20160318_092011

4. Se adăugă mărarul când a fiert mămăliga și se amstecă.

Se poate adăuga și ceapă verde și pătrunjel! Poftă bună!

Tudor Mateescu aici. Hai in comunitatea Naturolog.

4 Retete Naturale: Superbe si Gratuite!

Reteta 1 o primesti instant, dupa ce ai completat formularul de mai jos.

P_20160318_094621_SRES

Ți-a plăcut articolul?
The following two tabs change content below.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *